Moji počeci bavljenja fotografijom usko su vezani uz biciklizam te i dan danas, idu ruku pod ruku. Vozeći se prekrasnim krajolicima i uočavajući nevjerojatne detalje rasla je želja da ostanu zabilježeni na nečem trajnijem od ljudskog sjećanja. Također, značajan utjecaj imala je pojava tj. nagli razvoj digitalne fotografije koja je omogućila jeftinije učenje metodom pokušaja i pogrešaka.

Kao svaki samouki fotograf početnik, škljocao sam puno i previše, često bez pravog kriterija. Proučavanje vlastitih radova, ali i uska profesionalna povezanost s nekim od najboljih varaždinskih fotografa dovodi me polako do ovladavanja tehnikama fotografiranja, ali ponajviše do toga kako prije okidanja zamisliti kadar i najbolje ga aparatom zabilježiti.

Nakon deset godina  u kojima je bilo svega, od profesionalnih angažmana do čistog fotkanja iz užitka, kristaliziralo se sve na onoj točci s koje je i krenulo. Priroda. Pejzaži ili detalji, sasvim nebitno. Nepresušna inspiracija, bezbrojni motivi te  zadovoljstvo koje donosi boravak u njoj i na kraju predivna priča koju fotografijama mogu ispričati svijetu.

Naravno, fotografija je moja strast, hobi i posao tako da će se ovdje naći svega pomalo iz mog opusa, no prirode ćete se najviše nagledati i nauživati. Neki od radova prepoznati su  i od strane stručnih žirija uz poneku nagradu.

Želim svim namjernim ili slučajnim posjetiteljima stranice ugodno pregledavanje.